Ακόμα ένα ροζ φύλλο αγώνα πρόσθεσε στο ενεργητικό του το Ψυχικό την Κυριακή μετά την εντός έδρας επικράτηση επί της Ένωσης Ιλίου. Η ομάδα των βορείων προαστίων εξακολουθεί να παρουσιάζεται σταθερή παίρνοντας τη νίκη σε ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν ήταν για την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα.

Στο στρατόπεδο των “κυανοκίτρινων” δεν σκέφτονται, όμως, το τι έγινε στην αναμέτρηση με το Ίλιον αφού η προσοχή τους είναι στραμμένη στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Έσπερο ΑΟ ΠΑ. Ο προπονητής του Ψυχικού γνωρίζει καλά πως οι Πατρινοί παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή, κάτι που τους καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνους. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που η πρόσληψη του Νίκου Βουρνά έχει αρχίσει να επιδρά θετικά στη λειτουργία του Εσπέρου.

Έχουμε μπροστά μας ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Έσπερο. Η βαθμολογική θέση του οποίου δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση την ποιότητά του. Θα βρούμε μπροστά μας μία ομάδα που έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι του α’ γύρου, με κυριότερη αυτή του προπονητή. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να μην παρεκκλίνουμε καθόλου από το σχέδιο που θα καταστρώσουμε”, δήλωσε στο basketblog.gr ο κόουτς Γιώργος Ρεμεντέλας αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τους Πατρινούς.

Εξάλλου, ο προπονητής των “κυανοκίτρινων” δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα καθώς έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.