Ένας χρόνος πέρασε από τον θάνατο του Απόστολου Δομινιικιώτη, με τη διοίκηση του ΓΣΛ να μην ξεχνά τον πιο πιστό φίλαθλο της ομάδας.

Ο Δομινικιώτης απεβίωσε πέρυσι σε ηλικία 68 ετών και με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες τον σύλλογο ενημέρωσαν για την ημερομηνία διεξαγωγής του ετήσιου μνημόσυνου του μεγάλου υποστηρικτή της ομάδας. Συγκεκριμένα, η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (06/03) στον ιερό ναό του Προφήτη Ηλία στην πλατεία Πρωτομαγιάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συμπληρώνεται ένας χρόνος που ο πιο πιστός φίλαθλος της ομάδας του ΓΣΛ δεν είναι πλέον κοντά μας. Ο Απόστολος Δομενικιώτης (Μπρούκλης), του οποίου το όνομα είναι συνυφασμένο με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας, υπήρξε ιδρυτής το 1978 του Ομίλου Φίλων ΓΣΛ και του οποίου υπήρξε ο μόνιμος πρόεδρός του. Δυστυχώς ο Απόστολος δεν πρόλαβε να δει την ιστορική επιστροφή του ΓΣΛ στην ενεργό δράση, αλλά είμαστε σίγουροι ότι παρακολουθεί την προσπάθεια της ομάδας μας από εκεί ψηλά. Το μνημόσυνο θα τελεσθεί την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στον Ιερό Ναό του Προφήτη Ηλία (στην πλατεία Πρωτομαγιάς)».