Toυς είχε παίκτες και το δείχνει. Τον είχε προπονητή και πάλι το… δείχνει. Με μία διαφορά… Τους Φώτη Βασιλόπουλο, Βαγγέλη Σκλάβο (Παγκράτι), Νίκο Κούρτη, Πέτρο Νοέα (Κόροιβος) -όντως χθες ήταν εντυπωσιακοί- ο Νίκος Γεωργαντζόγλου τους συνεχάρη και μάλιστα δημόσια. Τον προπονητή, όχι…

Ο (τελευταίος) πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ μέσω της σελίδας, που ακόμη διατηρεί στο facebook (aekbasket.eu) συνεχάρη, λοιπόν, τους Βασιλόπουλο-Σκλάβο για την εμφάνιση και νίκη επί του Λαυρίου, αλλά δεν συνεχάρη τον… προπονητή τους Δημήτρη Λιόγα. Όπως συνεχάρη, για παράδειγμα, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο -τον προπονητή  με τον οποίο έκλεισε η περσινή περίοδος- για τη χθεσινή νίκη του επί του Ηρακλείου. Toν Λιόγα… δεν τον πάει o “Ενωσίτης” παράγοντας και δεν το κρύβει.

Η πολυσυζητημένη αντιπαράθεση ανάμεσα στους Γεωργαντζόγλου-Λιόγα κρατά από πέρσι και είχε γίνει αιτία για σειρά αναταράξεων στο εσωτερικό της διοίκησης, αλλά και στο αγωνιστικό Τμήμα της ομάδας.

Τι ακριβώς γράφτηκε στην σελίδα: “Συγχαρητήρια στον πρώην προπονητή μας Δημήτρη Παπαδόπουλο και στους πρώην παίκτες μας Βασιλόπουλο, Σκλάβο, Κούρτη και Νοέα για τις νίκες που έκαναν σήμερα στην Α2. Μπράβο αστέρια”.