Ο σχεδιασμός του ρόστερ της σεζόν 2020-2021 ξεκίνησε στην Ένωση Ιλίου του Τάκη Πανούλια. Ο πρώτος σκόρερ της φετινής πορείας στην Γ’ Εθνική που κατέληξε στην άνοδο, Θάνος Μπολάτογλου, στα 22 του χρόνια, θα βρεθεί για τέταρτη σερί σεζόν στο Ίλιον, προσπαθώντας να ανεβάσει και άλλο τις… μετοχές του στην τρίτη τη τάξη κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Ιλίου:

«Ο στόχος της Ένωσης είναι να κρατήσει και φέτος το μεγαλύτερο μέρος του βασικού της κορμού. Στο πλαίσιο αυτό, έκανε την αρχή με την ανανέωσης της συνεργασίας, με τον πρώτο σκόρερ της, Θανάση Μπολάτογλου (2μ00), ο οποίος θα συνεχίσει στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αθλητή Θανάση Μπολάτογλου.

Ο Μπολάτογλου την περσινή περίοδο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις που βοήθησαν την ομάδα να βρεθεί στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, που της έδωσε το εισιτήριο της ανόδου στη Β’ Εθνική.

Ευχόμαστε στον Θανάση Μπολάτογλου πάνω από όλα υγεία και μαζί να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας τη φετινή σεζόν».»