Θέμα με το ΑΦΜ του… Ικάρου Καλλιθέας, με πιθανής συγχώνευση, ή όπως αλλιώς λέγεται για την ΑΕΚ, δεν υπάρχει.

Υπήρξε, δεν υπήρξε επαφή με τον Ίκαρο, στην “΄Ενωση” η υπόθεση αυτή (των συγχωνεύσεων) έκλεισε πριν από δύο καλοκαίρια, όταν υπήρξαν προχωρημένες επαφές με την ΑΕΚ Άργους του Νίκου Γριμάνη, όπου στόχος ήταν μάλιστα να συνενωθεί το Τμήμα Μπάσκετ  της Ερασιτεχνικής με τους Πελοποννησίους.

Η θέση των μελών του συλλόγου, αλλά και της πλειοψηφίας των οργανωμένων οπαδών πάγια και διαρκής. “Κάλλιο σε ερασιτεχνική κατηγορία και υπερήφανοι παρά συγχώνευση με τον οποιονδήποτε και ταπεινωμένοι”, έλεγαν πάντα οι “κιτρινόμαυροι”. Πολλώ δε μάλλον τώρα, όπου οι νυν διοικούντες την «΄Ενωση» έχουν δρομολογήσει τις διαδικασίες για την εκκαθάριση της ΚΑΕ.

Η επίσημη θέση της ΑΕΚ σχετικά με χθεσινό δημοσίευμα, που αφορούσε στην “είδηση, ότι η ΑΕΚ παίρνει το ΑΦΜ του Ικάρου για να παίξει στην Α1” είναι η παρακάτω, σύμφωνα με τη “ΩΡΑ των σπορ”: “Δεν υπάρχει θέμα με τον Ίκαρο. Δεν έχει συναντηθεί κανέναν από εμάς με οποιονδήποτε από τον Ίκαρο“.

Πάντως, το φλερτ με τον Ίκαρο αναπτύχθηκε πριν από ενάμισι χρόνο, καθώς επαφές (όχι σε προχωρημένο επίπεδο) είχαν γίνει μεταξύ του τότε προέδρου της ΚΑΕ, Νίκου Γεωργαντζόγλου και ανθρώπων του Ικάρου. Ο “Ενωσίτης” παράγοντας το είχε ομολογήσει εμμέσως πλην σαφώς σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο κ. Γεωργαντζόγλου, όπως και οι ΚαραμανλήςΧατζηχρήστος-Χήνας, είχαν πρωτοστατήσει εκείνη την περίοδο για αίσια έκβαση της υπόθεσης με την ΑΕΚ Άργους, πριν “να βρουν τοίχο” από τον “σκληρό πυρήνα” του συλλόγου…