Αποφασισμένος για την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ΑΕΚ δήλωσε ο Γιάννης Ζακυνθινός. Ο 27χρονος πλέι μέικερ του Δούκα μίλησε στην “ΩΡΑ των σπορ” και τον Δημήτρη Τσοπανάκη και υποστήριξε ότι οι πιθανότητες για τη νίκη είναι πενήντα-πενήντα.

Τι είπε μεταξύ άλλων για την αναμέτρηση: “Νομίζω ότι είναι πενήντα-πενήντα. Θα το παλέψουμε με τα νιάτα που έχουμε και θα πρέπει κάπως έτσι να καλύψουμε την εμπειρία της ΑΕΚ. Το αντιμετωπίζουμε όπως όλα τα παιχνίδια. Δέκα άλλωστε αυτοί δέκα και εμείς”.

Για το αν θα επηρεαστεί ο Δούκας από την παρουσία του κόσμου της ΑΕΚ: “Για όλη την ομάδα δεν μπορώ να πω, αλλά δεν νομίζω να λειτουργήσει αρνητικά”.

Για τον Γιάννη Γιαννούλη στο ρόστερ του Δούκα: “Έχει παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο και μας βοηθάει. Είναι τελείως διαφορετική η ομάδα όταν είναι μέσα στο παρκέ. Στα ματς όπως με Έσπερο και Κρόνο που ήταν έξω, φάνηκε η απουσία στο τρόπο παιχνιδιού μας”.

Για την ισχυρή έδρα: “Μέσα στην έδρα μας δεν φοβόμαστε. Νιώθουμε δυνατοί έχουμε πάθος. Θέλουμε να κερδίζουμε. Μέσα στην έδρα μας είμαστε πιο άνετοι, πιο ελεύθεροι. Έχουμε αυτοπεποίθηση”.

Για την δεύτερη θέση που οδηγεί στα μπαράζ: “Θα το παλέψουμε. Γιατί να μην το παλέψουμε; Παίζουμε και κοιτάμε ψηλά. Τώρα, το πόσο ψηλά θα φτάσουμε, θα φανεί”.