Το ξεκίνημα δεν ήταν αυτό που προσδοκούσε ο Μανδραϊκός στη Β’ Εθνική, αφού ηττήθηκε εντός έδρας την προηγούμενη εβδομάδα από τον ΕΦΑΟΖ. Την προσεχή Κυριακή (24/10, 17:00), πάντως, η ομάδα του Γιώργου Σταθούλη θα έχει δεύτερη ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα της χρονιάς απέναντι στον Κρόνο Αγίου Δημητρίου. Μία ομάδα που αντιμετώπισε πρόσφατα και στο Κύπελλο ΕΣΚΑΝΑ

«Ο Κρόνος είναι μια δυνατή ομάδα και το απέδειξε και στο ματς του Κυπέλλου, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Κλειδιά για την νίκη θεωρώ ότι είναι η διάθεση, η ενέργεια και κυρίως η συγκέντρωση μας καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του πρωταθλήματος και ένα πολύ σημαντικό ματς για τη συνέχεια. Πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι και αποφασισμένοι για τη νίκη», τόνισε ο Δημήτρης Σταματίου, 2ος σκόρερ του Μανδραϊκού στο ματς της πρεμιέρας.

«Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και κοντά στο σκορ, αλλά η έλλειψη συγκέντρωσης ανά διαστήματα, δεν μας άφησε να βγούμε μπροστά και να διεκδικήσουμε περισσότερο τη νίκη. Οι βολές και τα ριμπάουντ έπαιξαν επίσης καθοριστικό ρόλο», υπογράμμισε ακόμα ο Σταματίου αναφορικά με την ήττα της 1ης αγωνιστικής από τον ΕΦΑΟΖ.