Η ομάδα του Άργους Ορεστικού θα “βυθιζόταν” ακόμη περισσότερο στο βαθμολογικό πίνακα και στον προβληματισμό αν πραγματοποιούσε δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Αυτό ήταν που έκανε και τους παίκτες της ομάδας να επιβληθούν επί του Αίαντα Ευόσμου με 61-46, παίρνοντας το πρώτο θετικό αποτέλεσμα στην φετινή σεζόν. Αυτή ήταν και η άποψη του προπονητή, Γιάννη Δημητριάδη, ο οποίος έμεινε ευχαριστημένος από το γεγονός ότι οι παίκτες του έμειναν πιστοί στο πλάνο του παιχνιδιού. Παράλληλα, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Ευόσμου, τονίζοντας πως η ομάδα του δεν έχει φτάσει ούτε στο 100% των δυνατοτήτων τους. Τέλος, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

Αναλυτικότερα όσα είπε ο Γιάννης Δημητριάδης:

«Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε οπωσδήποτε να το κερδίσουμε. Δεν μας έπαιρνε να κάνουμε τρίτη σερί ήττα και δεύτερη στην έδρα μας. Αυτό μας δημιούργησε πίεση και άγχος κάτι που φοβόμουν,  αν και έγινε σε μεγαλύτερο βαθμό απ’ ότι περιμέναμε, αλλά δεν περιμέναμε και ότι ο αντίπαλος θα είναι κακός. Βέβαια σε αυτό έχει να κάνει και η δική μας άμυνα. Πραγματικά μείναμε πολύ πιστοί στο πλάνο.

Την περασμένη βδομάδα δεχτήκαμε 98 πόντους και σήμερα 46, λες και έχω μια διαφορετική ομάδα. Ξέρω ότι ο χρόνος δουλεύει για εμάς και έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Δεν έχουμε παίξει ακόμα ούτε το 50% από αυτό που μπορούμε. Αλλά αυτό έχει να κάνει περισσότερο με την επίθεση μιας και η άμυνα μας σήμερα ήταν όπως έπρεπε.

Σε ότι αφορά τον αντίπαλο, ήρθαν πάρα πολύ διαβασμένοι και πράγματα που θέλαμε να κάνουμε, εκεί που στα χαρτιά θεωρητικά υπερτερούμε, δεν μας βγήκαν καθόλου. Μας κράτησε το γεγονός ότι δεν τρώγαμε τίποτα πίσω. Πρέπει οπωσδήποτε να ευχαριστήσω τον κόσμο που παρά τις δύο ήττες ήρθε και μας στήριξε τόσο πολύ. Δεν το περιμέναμε σε μια μέρα που έχει τόσα παιχνίδια και είναι γεμάτη. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ξέρουμε ότι μας στηρίζουν και στα καλά και στα άσχημα και μας δίνουν φοβερή δύναμη.

Πιστεύω ότι η νίκη ήταν πολύ σημαντική σήμερα γιατί η ομάδα το Αίαντα που είναι πολύ νεανική και ξέρω ποσό καλή δουλειά κάνουνε, θα κάνει πολλές ζημιές. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα αυτή θα μείνει στην κατηγορία και πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα είναι ένας πολύ αξιόλογος αντίπαλος. Ήμασταν τυχεροί που τους πετύχαμε τόσο νωρίς.»