Στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου, ο Νίκος Καμαριανός μετακόμιζε βορειότερα του ΟΑΚΑ, με την ΑΕΚ να τον παραχωρεί στην Κηφισιά με τη μορφή δανεισμού. Η κίνηση αυτή, φαίνεται πως δικαιώνει και τις τρεις πλευρές, καθώς ο παίκτης θα πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής σε μία ανταγωνιστική κατηγορία, όπως η Β’ Εθνική, γεγονός που βοηθά την ΑΕΚ στο να «τεστάρει» με μεγαλύτερη ασφάλεια τις δυνατότητές του, ενώ και η Κηφισιά έφερε στις τάξεις της ένα σπουδαίο ταλέντο, στην προσπάθεια «επανακκίνησής» της.

Ο 19χρονος φόργουορντ, από χθες (2/10) έδειξε τις δυνατότητές του, στην πρεμιέρα με αντίπαλο το Μαρούσι, όπου η Κηφισιά επικράτησε με 85-82 στις κατάμεστες Αδάμες. Ο Δημήτρης Λιόγας εμπιστεύτηκε τον ελπιδοφόρο παίκτη κι εκείνος επιβεβαίωσε την πίστη του προπονητή του, σημειώνοντας 10 πόντους, αν και δεν ήταν η μοναδική του προσφορά στο παιχνίδι. Στο τέλος, έπαιξε και ρόλο… τερματοφύλακα, σταματώντας δύο φορές προς το τέλος του αγώνα τον Στέφανο Σολωμό, ενώ προέβη σε συνολικά τέσσερα κοψίματα σε εκείνο το διάστημα.

Η κυριαρχία του στους «αιθέρες», είναι ένας από τους λόγους του θριάμβου της Κηφισιάς, η οποία μοιάζει να βασίζεται ιδιαίτερα πάνω στις δικές του ικανότητες.