Η επιστροφή του Κώστα Ρουμελιώτη στο Αιγάλεω αποτελεί μία σημαντική νίκη από τους ανθρώπους του συλλόγου, οι οποίοι έφεραν στο “Σίτι” έναν έμπειρο προπονητή με πολλές παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η εν λευκώ διαχείριση της ομάδας και η απεριόριστη εμπιστοσύνη που απολαμβάνει ο νέος τεχνικός των “μπλε” τον καθιστά τον απόλυτο υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος, με κάθε εισήγησή του να πραγματοποιείται, εφόσον, βέβαια, μπορεί να υλοποιηθεί με βάση το μπάτζετ που υπάρχει.

Διακαής πόθος του κόουτς Κώστα Ρουμελιώτη αυτή τη στιγμή είναι ο Νίκος Κούρτης. Όπως σας έχουμε ενημερώσει από προχθές (“Ο Κούρτης στο “Σίτι”, αλλά…”) ο δυναμικός φόργουορντ προπονείται με τους “κυανόλευκους” το τελευταίο διάστημα, με την παρουσία του να είναι εξαιρετική.

Η εμπειρία και η ικανότητά του στο σκοράρισμα είναι δύο στοιχεία που τον κάνουν κάτι παραπάνω από χρήσιμο σε αυτό που θέλει να δημιουργήσει ο νέος προπονητής του Αιγάλεω, με τους ανθρώπους του συλλόγου να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου να τον ντύσουν στα “κυανόλευκα” και να προσθέσουν στο δυναμικό της ομάδας έναν ηγέτη.