Ο Αμύντας ηττήθηκε από τον Εθνικό Πειραιώς χθες (10/11) με τους ιθύνοντες της ομάδας να βγάζουν ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία του κ. Παπαθανασίου. Μάλιστα, ο Αμύντας ζήτησε από την ΚΕΔ, να μην ορίσει ξανά σε αγώνα του συλλόγου, είτε εντός, είτε εκτός έδρας τον εν λόγω διαιτητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Η απαράδεκτη διαιτησία του κ. Παπαθανασίου εις βάρος της ομάδας μας στον αγώνα της 10/11/2013 με τον Εθνικό Πειραιώς στο γήπεδο του Κερατσινίου, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν συνηθίζουμε σε διαμαρτυρίες αυτού του είδους και αυτό το γνωρίζει όλος ο μπασκετικός κόσμος. Επίσης, η μεγάλη διαφορά εις βάρος μας στο αποτέλεσμα του αγώνα δεν μας αφαιρεί το δικαίωμα να ισχυριστούμε ότι ο εν λόγω διαιτητής δεν μας επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογούσε βάσει των δυνατοτήτων μας. Προκλητικός, είρων και εμπαθής. Ακατάλληλος για οποιονδήποτε αγώνα μπάσκετ. Παρακαλούμε την ΚΕΔ, που ορίζει τους διαιτητές, να μην ορίσει ξανά σε αγώνα του ΑΟ Αμύντα είτε εντός είτε εκτός έδρας τον εν λόγω διαιτητή. Το βίντεο του αγώνα είναι στη διάθεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου.

Υ.Γ.: Ζητούμε συγνώμη από τους αγνούς φιλάθλους του χώρου, που έχουν κουραστεί τέτοιου είδους ανακοινώσεις των σωματείων. Πιστέψτε μας είναι το λιγότερο και ηπιότερο που μπορούμε να κάνουμε ώστε να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια του ιστορικού σωματείου μας.

Με σεβασμό,
Για το ΔΣ
Ο πρόεδρος, Α. Ζούπας».