Ο Διονύσης Μουστόπουλος ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε την 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής του Νότου, έχοντας 33 πόντους στο παιχνίδι με τον Παπάγου, με τους 28 πόντους από αυτούς να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο, και αποτελώντας μέλος της καλύτερης πεντάδας της αγωνιστικής.

Ο ταλαντούχος πάουερ φόργουορντ αγωνίστηκε στο εφηβικό της ΑΕΚ, για να ακολουθήσει στη συνέχεια για τρία χρόνια η Ένωση Περάμου. Έπειτα ακολούθησε το μεγάλο άλμα προς τον Φάρο Κερατσινίου, για να έρθει πέρυσι η Πεντέλη όπου πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις. Πλέον ανήκει στο νεοφώτιστο Μανδραϊκό, και μιλώντας στο basketblog.gr τόνισε πως μεγαλύτερη επιβράβευση για τον ίδιο είναι να τον πιστεύει η ίδια του η ομάδα.

Πραγματοποίσες εξαιρετική συνάντηση με 33 πόντους, εκ των οποίων 28 στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παπάγου. Ήταν αυτή η καλύτερη εμφάνιση στην καριέρα σου ως τώρα, και πως σου βγήκε το παιχνίδι;

Ήταν σίγουρα μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μου, και το πως βγήκε οφείλεται στην καθημερινή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, και στην εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής μου και φυσικά οι συμπαίκτες μου.

O προπονητής σου επέμενε πολύ το καλοκαίρι να σε αποκτήσει, πιστεύεις ότι τον δικαιώνεις:

Αυτό δεν μπορώ να το πω από τώρα γιατί είναι νωρίς μέσα στην χρονιά. Αν δικαιώσω τον coach Μπεκέ αυτό θα φανεί στο τέλος της χρονιάς από τα αποτελέσματα, αλλά το μόνο βέβαιο είναι ότι το προσπαθώ.

Ο Μανδραϊκός είναι μια νέα ομάδα, με έμπειρους αλλά και ταλαντούχους αθλητές. Ποιοι οι στόχοι σας για πρώτο χρόνο;

Όπως αναφέρεται και εσείς είμαστε μια νέα ομάδα με πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες. Στόχος μας είναι να πηγαίνουμε να παίξουμε κάθε Κυριακή και να βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας, βοηθώντας την ομάδα μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Παρατηρούμε πως ανεβαίνεις κλίμακα βήμα με βήμα. Επόμενος στόχος η Α2 για σένα;

Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει να προσαρμόζομαι σε νέες καταστάσεις και απαιτήσεις ώστε να μπορώ να δοκιμάσω ως που μπορώ να φτάσω.

Είσαι στην καλύτερη πεντάδα της αγωνιστικής, θεωρείς επιβράβευση των προσπαθειών σου αυτή την επιτυχία;

Κυριότερη επιβράβευση για μένα είναι να με πιστεύουν πρώτα από οι συμπαίκτες μου, και ο προπονητής μου. Είναι η μεγαλύτερη δική μου νίκη.