Με επίσημη τοποθέτηση ο Πανερυθραϊκός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους αθλητές Γιάννη Μπακοδήμο και Έλισον Σπάχια. Οι δύο 19χρονοι αθλητές αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν στα τμήματα υποδομής πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις, ενώ είχαν και λίγες συμμετοχές με την αντρική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Μπακοδήμο και τον Έλισον Σπάχια για ακόμη έναν χρόνο.

Αμφότεροι οι 19χρονοι αθλητές αποτέλεσαν δύο απ’ τους “ακρογωνιαίους λίθους” της μεγαλύτερης (μέχρι τώρα) επιτυχίας των Τμημάτων Υποδομής του Πανερυθραϊκού, όντας εκ των πρωταγωνιστών της ανόδου του Εφηβικού μας τμήματος στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ του πρωταθλήματος Εφήβων της ΕΣΚΑ, ενώ ήταν μέλη και της ανδρικής μας ομάδας, με τον Δημήτρη Χουχουλή να τους δίνει ευκαιρίες στο περσινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Έτσι, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και μετά την εισήγηση του Δημήτρη Χουχουλή για την παραμονή των δύο παικτών, μένοντας αρκετά ικανοποιημένος απ’ την περσινή τους παρουσία, τόσο εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ, όσο και με τον εξαιρετικό τους χαρακτήρα, οι Γιάννης Μπακοδήμος και Έλισον Σπάχια θα αποτελούν μέλη της ανδρικής μας ομάδας για ακόμη μία σεζόν».