Ο Γιάννης Θανόπουλος αλλά και ο Δημήτρης Λυμπέρης θα ενισχύσουν τον Έσπερο ΑΟΠΑ, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα τον βρει και πάλι στο Νότιο Όμιλο της Β’ Εθνικής, με το Basketblog.gr να σας έχει ενημερώσει από τις 15 Ιουνίου για τις κινήσεις των Αχαιών.

Ο 25χρονος γκαρντ (Θανόπουλος), θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα του Εσπέρου σε αντίθεση με τον 30χρονο φόργουορντ (Λυμπέρη) ο οποίος είχε αγωνιστεί και κατά το παρελθόν στην ομάδα, συγκεκριμένα την διετία 2013-2015.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εσπέρου ΑΟΠΑ:

«Μέλος της οικογένειας του Έσπερου ΑΟΠΑ είναι ο Πατρινός γκαρντ/φόργουορντ Γιάννης Θανόπουλος. Ο Γιάννης Θανόπουλος (1991, 1,95μ.) ξεκίνησε την καριέρα του από τον Απόλλωνα, με τον πανηγύρισε άνοδο από την Α2 στην Α1 Εθνική. Ακολούθως πανηγύρισε δύο ακόμη ανόδους στην κατηγορία των μεγάλων, αγωνιζόμενος διαδοχικά πρώτα στον Κόροιβο και προ διετίας στον Αρκαδικό. Την άνοδο, αλλά από τη Β’ Εθνική στην Α2 Εθνική, πανηγύρισε και τη σεζόν 2015-2016 όντας βασικός στέλεχος του πρωταθλητή του ομίλου στον Βορρά, Αίολου Αστακού. Η οικογένεια του Έσπερου ΑΟΠΑ τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και ό,τι καλύτερο!

Ο Δημήτρης Λυμπέρης (1986, 1,96μ.) ήταν και θα συνεχίσει να είναι μέλος της οικογένειας του Έσπερου ΑΟΠΑ. Ύστερα από ένα διάλειμμα μίας σεζόν επιστρέφει στην ομάδα και θα είναι μαζί μας και πάλι τη νέα σεζόν. Ο Δημήτρης Λυμπέρης (1986, 1,96μ., φόργουορντ) αγωνίστηκε στον Έσπερο ΑΟΠΑ τη διετία 2013-2015 και μάλιστα τη δεύτερη χρονιά ήταν από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου από τη Γ’ στη Β’ Εθνική. Πέρυσι αγωνίστηκε στον Κεραυνό Αιγίου και αναδείχτηκε πρώτος στα τρίποντα στον όμιλο του Νότου, βρίσκοντας στόχο 64 φορές από τα 6,75μ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Απόλλωνα (Α1 και Α2 Εθνική), στον Κόροιβο (Γ’ Εθνική), στην Απολλωνιάδα (Γ’ Εθνική) και στον Κένταυρο».