Ο Ερμής Λαγκαδά ξεκίνησε την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική χρονιά στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής κατηγορίας και πλέον ο σύλλογος έκανε γνωστές και δύο σημαντικές προσθήκες εν όψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο λόγος για την προσθήκη των αθλητών Σωκράτη Γκέλιου και του Γιώργου Ταουσάνη. Ο Γκέλιος είναι 25 ετών, έχει ύψος 2 μέτρα και αγωνίζεται ως φόργουορντ/σέντερ. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην Καβάλα, στην Ασπίδα Ξάνθης και στην Ελευθερούπολη, όντας ένας εξαιρετικός αθλητής με αρκετή πείρα από τις εθνικές κατηγορίες της χώρας μας.

Ο Ταουσάνης από την άλλη, είναι 22 ετών, έχει ύψος 2,04 και αγωνίζεται επίσης στις θέσεις που καλύπτουν τη ρακέτα. Στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα των εξής ομάδων: Φαίακας Κέρκυρας, Γέφυρα, Ηρακλής και Kolubara Lazarevac (Σερβία).

Δείτε τις ανακοινώσεις του Ερμή Λαγκαδά:

“Μεταγραφή Νο1… Σωκράτης Γκελιος”
Ο ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ, ανακοινώνει την μεταγραφή του Σωκράτη Γκελιου (25,2.00)και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του ΕΡΜΗ. Η αξία του Σωκράτη είναι αδιαμφισβητητη, με συμμετοχές στην ομάδα της ΚΑΒΑΛΑΣ, της Ασπίδας Ξάνθης και τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα της Ελευθερουπολης τόσο στην Β εθνικη, αλλά και στην Α2.
Καλώς ήρθες Σωκράτη!!”

“Μεταγραφή Νο 2…Ταουσανης Γιώργος.”
Ο ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Γιώργου Ταουσανη (22, 2.04) για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.
Ο Γιώργος την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στην Α1 Σερβίας με την φανέλα της Kolubara Lazarevac, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του Φαιακα Κέρκυρας, Γεφυρας και Ηρακλή.
Γιώργο καλώς ήρθες!”

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις του συλλόγου:

“Μεταγραφή Νο1… Σωκράτης Γκελιος” Ο ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ, ανακοινώνει την μεταγραφή του Σωκράτη Γκελιου (25,2.00)και τον…

Δημοσιεύτηκε από Ερμής Λαγκαδά στις Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2020 

“Μεταγραφή Νο 2…Ταουσανης Γιώργος.” Ο ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του…

Δημοσιεύτηκε από Ερμής Λαγκαδά στις Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020