Ο σχεδιασμός του Γλαύκου για τη νέα σεζόν στην Β’ Εθνική είναι σε πλήρη εξέλιξη. Η ομάδα συνεχίζει ακάθεκτη και τις μεταγραφές, αλλά και τις ανανεώσεις συμβολαίων με παίκτες που βοήθησαν σημαντικά τους Πατρινούς και τους είναι απαραίτητοι και πολύτιμοι για την προσπάθεια που θα γίνει στη νέα αγωνιστική περίοδο στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση τα βρήκε σε όλα με δυο σημαντικά εργαλεία του Γλαύκου. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο και Βασίλη Γιαννικόπουλο. Αμφότεροι οι παίκτες είπαν το «ναι» υπέγραψαν νέα συμβόλαια ενός έτους και θα παραμείνουν στην ομάδα και στη νέα σεζόν.

Ο Γλαύκος που έχει τον πάγκο του τον πολύπειρο Χρήστο Μηριούνη, έχει κρατήσει ήδη και τον Χάρη Σπυράκο, ενώ έχει κλείσει τους Νίκο Μοσχοβάκη, Παναγιώτη Νικολάου, ενώ έχει κάνει και κάποιες πολύ σημαντικές μεταγραφές, όπως αυτές των Δημήτρη Σερέτη, Σωκράτη Μαναβόπουλου. Ετσι οι Πατρινοί έχουν αρχίσει να χτίζουν μια ομάδα που θα μπορεί να έχει μεγάλες αξιώσεις και μεγάλες βλέψεις στο νέο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής.