Το αρνητικό αποτέλεσμα στο χθεσινό παιχνίδι απέναντι στον Πιερικό Αρχέλαο μπορεί να αποτελεί “πλήγμα” στην ψυχολογία παικτών και προπονητικού τιμ στη ΜΕΝΤ, αλλά υπάρχουν άλλα προβλήματα που δημιουργούν πιο σοβαρούς “πονοκεφάλους”. Κι αυτό γιατί ο Γιώργος Κοντονάσιος καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του εν όψει των επόμενων αγωνιστικών χωρίς να συμπεριλάβει στην εξίσωση τους Θάνος Τσιμπή και Νίκο Τέρπο.

Ο πρώτος ήταν ο μεγάλος άτυχος της χθεσινής βραδιάς καθώς δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου υπέστη θλάση στους προσαγωγούς με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του όσο ήθελε στη συνέχεια του αγώνα. Από εκεί και πέρα όσον αφορά τον Τέρπο, τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα καθώς ο 20χρονος γκαρντ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον ένα μήνα.

Έτσι, ο κόουτς Γιώργος Κοντονάσιος θα πρέπει να τον… ξεχάσει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους αφού στόχος είναι να επιστρέψει στα παρκέ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος το 2013.