Οι εντός έδρας μονομαχίες των δύο πρωτοπόρων του ομίλου Βορρά της Β’ Εθνικής ξεχωρίζουν -και όχι άδικα- από το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, ο Ηρακλής υποδέχεται στο -κεκλεισμένων των θυρών- Ιβανώφειο τη Μεταμόρφωση Βόλου, η οποία δείχνει ικανή για το “διπλό” αφού είναι εξαιρετικά επικίνδυνη.

Ακόμα πιο δύσκολο έργο, όμως, έχει ο Αίας Ευόσμου κόντρα στο Ανατόλια. Οι “κόκκινοι” θέλουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους, για να το καταφέρουν, όμως, καλούνται να ξεπεράσουν το εμπόδιο των νεοφώτιστων, που έχουν τη δυνατότητα να φύγουν από τον Εύοσμο με το ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές τους. Μεγάλο ενδιαφέρον, εξάλλου, παρουσιάζει και η μονομαχία ανάμεσα σε Αιγάλεω και Φίλιππο Βέροιας στα δυτικά προάστια, με το “Σίτι” να παρουσιάζεται εξαιρετικά ανταγωνιστικό στο “σπίτι” του.

Τέλος, την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αναζητά ο Πιερικός Αρχέλαος κόντρα στο Στρατώνι, αφού ενδεχόμενη νέα ήττα θα απομακρύνει ακόμα περισσότερο τους “μελανόλευκους” από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το πρόγραμμα:

Ιβανώφειο (κθ) (17:00) Ηρακλής – Μεταμόρφωση Βόλου (Αργυρού – Ευφραιμίδης)
ΔΑΚ Ευόσμου (17:00) Αίας Ευόσμου – Ανατόλια (Συμεωνίδης – Πολυχρονιάδης)
Ζ. Αλεξάνδρου (17:00) Ιωνικός Ν.Φ. – Μαρούσι (Πόντας  -Αναγνώστου)
ΔΑΚ Πεύκων (17:00) Μαχητές Δόξας Πεύκων – ΜΕΝΤ (Τζίμα – Λόρτος)
Αρναίας (17:00) Στρατώνι – Πιερικός Αρχέλαος (Λαζαρίδης – Μοσχοτόγλου)
Αιγάλεω (17:00) Αιγάλεω – Φίλιππος Βέροιας (Δαρλαμήτσος – Δημόπουλος)

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες): Ηρακλής 6, Αίας Ευόσμου 6, Ιωνικός Ιωνίας 5, Μαχητές Δόξας Πεύκων 5, Μαρούσι 4, Ανατόλια 4, Ιωνικός Ν.Φ. 4, Αιγάλεω 4,
Στρατώνι 4*, ΜΕΝΤ 4, Φίλιππος Βέροιας 3*, Πιερικός Αρχέλαος 3, Μεταμόρφωση Βόλου 3*.
*Έχουν κάνει το ρεπό τους