Μία από τις ομάδες που φιλοδοξούν να ενισχυθούν, εκμεταλλευόμενες την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο και τη διακοπή των πρωταθλημάτων, είναι και ο Δούκας. Η ομάδα των Εκπαιδευτηρίων βρίσκεται μάλιστα πολύ κοντά σε μία μεταγραφική κίνηση, ενώ παράλληλα είναι σε διαπραγματεύσεις για τη λύση της συνεργασίας με έναν νυν παίκτη της.

Ο λόγος (στη δεύτερη περίπτωση) για τον Νίκο Ματζιώρη, καθώς ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ ζήτησε να αποδεσμευτεί από την αθηναϊκή ομάδα, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του αλλού, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται προς το παρόν σε διαπραγματεύσεις.

Ο Δούκας δεν επιδιώκει αυτή την εξέλιξη, ωστόσο δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στον Ματζιώρη. Όχι εφόσον τελεσφορήσουν οι συζητήσεις που έχει εδώ και μερικές ημέρες με έναν άλλον φόργουορντ, ο οποίος έπαιξε φέτος στη Β’ Εθνική, ωστόσο έμεινε ελεύθερος από την πρώην ομάδα του κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις διακόπηκαν για μία ημέρα λόγω δύο νέων θετικών κρουσμάτων covid-19 στην ομάδα, κι ενώ άλλοι δύο παίκτες βγήκαν από την καραντίνα και είναι έτοιμοι να επιστρέψουν στο γήπεδο.