Η φροντ λάιν του Δούκα “ψήλωσε” ακόμα περισσότερο καθώς τη φανέλα των “κυανόλευκων” θα φορά την προσεχή αγωνιστική περίοδο ο Ντένης Ντέντα. Ο ύψους 2μ08 σέντερ υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Γιάννη Γιαννόπουλου, η οποία διαθέτει, πλέον, δύο “πύργους” στο “5” αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε πως εδώ και αρκετό καιρό έχει προστεθεί στο ρόστερ του Δούκα ο Παναγιώτης Καραβανάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μέλος της “οικογένειας” του ΑΣΕΔ είναι από σήμερα (08/08) και ο Ντένης Ντέντα! Ο ύψους 2.08 σέντερ, υπέγραψε λίγο νωρίτερα στα γραφεία του Συλλόγου μας το μονοετές συμφωνητικό συνεργασίας, με τον Γιάννη Γιαννόπουλο να βάζει ακόμα ένα σημαντικό γρανάζι στη μηχανή του ΑΣΕΔ για τη νέα χρονιά…

Ο 23χρονος σέντερ (γεννημένος στις 8/5/1990) ισχυροποιεί ακόμα περισσότερο τη γραμμή ψηλών της ομάδας μας, αποτελώντας την τρίτη προσθήκη στους ψηλούς μετά απο αυτές των Παναγιώτη Καραβανά και του Σεραφείμ Θέου.

Ο Ντένης Ντέντα, ο οποίος της περασμένη χρονιά τέθηκε αντιμέτωπος με τον ΑΣΕΔ αγωνιζόμενος στην ομάδα της Χαλκίδας, έχει επίσης φορέσει τη φανέλα των Διαγόρα Ρόδου, Κρόνου Αγ. Δημητρίου και Πανελληνίου“.

Λίγο μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του ο αθλητής δήλωσε: “Είμαι ειλικρινά πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να ενταχθώ κι εγώ στην οικογένεια του ΑΣΕΔ. Πολύ σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου αυτή έπαιξε ο coach Γιαννόπουλος ο οποίος και από την αρχή μου έδειξε πόσο με ήθελε και πόσο με υπολόγιζε στα πλάνα του για τη νέα χρονιά. Εύχομαι εγώ και οι συμπαίκτες μου να έχουμε υγεία πάνω από όλα, και με σκληρή δουλειά να καταφέρουμε να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει“.