Τον Βασίλη Μαλτέζο ανακοίνωσε ο Δούκας, με τον 23χρονο forward να παραμένει στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, παρότι η ομάδα του (Μελίσσια) υποβιβάστηκε στην Γ΄ Εθνική.

Η νυν ομάδα των εκπαιδευτηρίων εντάσσει στο δυναμικό της έναν φιλόδοξο αθλητή, με ατού τα σωματικά προσόντα του και η μεταγραφή κρίνεται εξαιρετική για το επίπεδο του πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση της διοίκησης για Μαλτέζο:

Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Βασίλη Μαλτέζο (1999, 2.00μ), ο οποίος υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο και θα ενισχύσει τη φροντ λάιν της ομάδας.

Ο 23χρονος φόργουορντ που ξεχωρίζει για τα αθλητικά του προσόντα αγωνίστηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στα Μελίσσια και είναι πλέον έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην μπασκετική του καριέρα.

Λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο ίδιος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΣΕ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος του Συλλόγου των Εκπαιδευτηρίων Δούκα. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και την διοίκηση για τον τρόπο που με προσέγγισαν, το ενδιαφέρον τους και την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο μου. Να ευχηθώ να έχουμε μια καλή σεζόν πρωτίστως με υγεία και είμαι σίγουρος πως μέσα από την καθημερινή σκληρή δουλειά θα καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και να παίξουμε όμορφο μπάσκετ που θα προσελκύσει τον κόσμο».

Το who is who:

Ο Βασίλης Μαλτέζος ξεκίνησε την μπασκετική του πορεία του στην ΑΕ Κοζάνης για να εντοπιστεί πολύ γρήγορα από τους ανθρώπους του Προμηθέα και να γίνει κάτοικος Πατρών, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Νους».  Με τους «Αχαιούς» έφτασε στην 4η θέση σε 2 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων (2016 και 2017) και την 6η θέση σ’ ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων (2015). Το 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Πάτρας, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κρόνο, Ιωνικό ΝΦ και Μανδραϊκο για να καταλήξει τη σεζόν 2021-2022 στα Μελίσσια.

Βασίλη, καλώσορισες στην ομάδα μας!!!

Tags:
Δούκας