Ο Δούκας συνεχίζει ακάθεκτος την μεταγραφική του αντεπίθεση. Μετά τον Νίκο Μποχωρίδη η ομάδα έκλεισε άλλες τρεις σημαντικές μεταγραφές.

Ο πρώτος που αποκτήθηκε είναι ο Ιάσονας Πετς, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Κορωπί, πραγματοποιώντας φοβερή σεζόν με 30 εμφανίσεις. Ο 24χρονος φόργουορντ βοήθησε αισθητά την ομάδα της Ανατολικής Αττικής σε όλους τους τομείς.

Ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΠΕΤΣ

Ο δεύτερος που ήρθε στην ομάδα του Δούκα είναι ο Χρήστος Ξύδης. Ο 23χρονος γκαρντ φόρεσε την περασμένη σεζόν τη φανέλα του Προμηθέα Χαλανδρίου πραγματοποιώντας 9 εμφανίσεις  με μέσο όρο 9,2 πόντους, πετυχαίνοντας παράλληλα 17 τρίποντα. Η βοήθεια του προς τον Προμηθέα ήταν σημαντική.

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΞΥΔΗΣ

Ο τρίτος που αποκτήθηκε είναι ο Άγγελος Δραγάτης, που επιστρέφει έπειτα από μία σεζόν. Ο Δραγάτης την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο, στο οποίο δόθηκε δανεικός από τον Δούκα. Ο νεαρός φόργουορντ αγωνίστηκε στην Basket League σε 8 παιχνίδια σκοράροντας 5 πόντους. Ο Δραγάτης παρά το ύψος του (2.01μ) αγωνίζεται ως σούτινγκ γκαρντ. Ο νεαρός, μάλιστα, έχει και παρουσία στις εθνικές ομάδες σε επίπεδο Παίδων και Εφήβων.

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΡΑΓΑΤΗΣ