Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η τελετή έναρξης των ακαδημιών μπάσκετ του Πιερικού Αρχέλαου, που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης. Η παρουσία των μικρών αθλητών ήταν κάτι παραπάνω από σημαντική αφού εκατοντάδες φίλοι του μπάσκετ έδωσαν το “παρών”.

Ο πρόεδρος των “μελανόλευκων”, Απόστολος Πόδας, μίλησε για την εντυπωσιακή παρουσία των παιδιών τονίζοντας πως: “Η παρουσία σας επιβραβεύει τις προσπάθειες που γίνονται για την ανάπτυξη του μπάσκετ και δείχνει παράλληλα την εμπιστοσύνη απέναντι στο σύλλογό μας. Πρωταρχικό μέλημα όλων είναι η σχολική πρόοδος των παιδιών και σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά. Θέλω να συγχαρώ τους προπονητές μας για την ουσιαστική δουλειά που κάνουν, καθώς και τον υπεύθυνο της Ακαδημίας για τις επιτυχίες και στο αγωνιστικό επίπεδο”.

Τέλος, ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Δημήτρης Πόδας αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται και τέλος, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, Στέλιος Χατζηιωάννου, στο διαδικαστικά για την νέα χρονιά.