“Σάλος” γίνεται τον τελευταίο καιρό με την ομάδα του Αιγάλεω. Μετά την αποχώρηση του Χριστόδουλου Καράβολα και το ξέσπασμα του ίδιου του αθλητή, όπως ακριβώς και αυτό του άλλοτε συμπαίκτη του Γιάννη Γκαγκαλούδη, σειρά πήρε και ο Μάριος Δόξας.

Με αφορμή λοιπόν τα τελευταία γεγονότα, ο ταλαντούχος σέντερ πήρε θέση δημόσια μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook και εξέφρασε έντονα τα παράπονά του από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη του Αιγάλεω που δεν είχαν καλή διαχείριση στον αθλητή τους και πόσο μάλλον σε μία δύσκολη στιγμή του, αυτή της ρήξης χιαστού που υπέστη ο Δόξας.

Τον Φεβρουάριο λοιπόν, ο Μάριος Δόξας σε έναν αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ υπέστη ρήξη χιαστού. Η αντιμετώπιση από τους ανθρώπους του Ερασιτέχνη; Σίγουρα όχι η καλύτερη. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ίδιο τον αθλητή η ομάδα εκτός από το γεγονός πως χρωστούσε στον παίκτη της 3 μήνες, τον άφησε μόνο του στο χειρουργείο χωρίς να του καλύψει ούτε το χειρουργείο, ούτε καν τις θεραπείες που τους ζήτησε

Μεταξύ άλλων μάλιστα, ο Δόξας αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση της διοίκησης προς το πρόσωπο του Χριστόδουλου Καράβολα, τον οποίον χαρακτήρισε “σημαία” της ομάδας. Έναν αθλητή ο οποίος φέτος έπαιζε χωρίς κέρδη από το σύλλογο και κατάφερε μαζί με την πολύτιμη συνεισφορά των συμπαικτών του, ένας εκ των οποίων σίγουρα ήταν και ο Δόξας καθώς φέτος ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, να φτάσει το Αιγάλεω στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Β’ Εθνικής. Μια “ανάσα” δηλαδή πριν από την Α2

Στο τέλος της δημοσίευσής του, ο Δόξας ευχαρίστησε τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τον φυσιοθεραπευτή κ.Γιώργο Χήρα, αλλά και φυσικά τον απίθανο κόσμο της ομάδας που στάθηκε στους παίκτες και με το παραπάνω.

Δείτε την ανάρτηση του Δόξα:

“Παρά την προσπάθεια μου να μην γράψω κάτι σε όλα όσα έχουν ειπωθεί και έχουν ακουστεί και προς το πρόσωπο μου τον τελευταίο καιρό δεν άντεξα και θα ήθελα λοιπόν και εγώ δημόσια να αναφέρω κάποιες αλήθειες! Ειπώθηκε ότι με τα λεφτά του ερασιτέχνη σώθηκε η ομάδα φέτος! Ξεκινάω λοιπόν με την αντιμετώπιση προς το τραυματισμό μου που έπαθα ρίξη χιαστού τον Φεβρουάριο και μπήκα για χειρουργείο, ήδη ήμουν πίσω 3 μήνες και έβαλα και τα λεφτά για το χειρουργείο μου αφήνοντας με παραμελημένο χωρίς καμία υποστήριξη! Πήρα τηλέφωνο για να ζητήσω λεφτά έστω για τις θεραπείες μου και μου απάντησαν θα έπρεπε να ντρέπεσαι που παίρνεις τηλέφωνο και ζητάς λεφτά σε εποχή κορονοιου! Να θυμίσω ότι το χειρουργείο μου ήταν προ κορονοιου! Αυτό ήταν λοιπόν το ευχαριστώ σε έναν αθλητή που τραυματίστηκε στο γήπεδο για την ίδια του την ομάδα αφήνοντας τον στο έλεος της μοίρας του! Που ήταν λοιπόν ο ερασιτέχνης ;(σε καμία περίπτωση δεν μπερδεύω αυτούς τους ανθρώπους με το Αιγάλεω) Αλλά τι να περιμένεις όταν υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση στο πρόσωπο του Χριστόδουλου που είναι η σημαία του Αιγάλεω…. μπορεί να μην έβαλε λεφτά την φετινή σεζόν αλλά έπαιξε χωρίς να πληρώνεται με μια ομάδα με άπειρα παιδιά που όλοι την είχαν τελειωμένοι πριν καν ξεκινήσει η σεζόν και κάθε Κυριακή έδινε την ψυχή του στο γήπεδο και καταφέραμε να τερματίσουμε στην 3η θέση μια αναπνοή από την Α2! Οπότε τα συμπεράσματα δικά σας!
Επίσης ακούστηκε ότι υποτίμησα το Αιγάλεω και την β Εθνική και δεν ήθελα να παίξω την επόμενη σεζόν…. ποτέ λοιπόν δεν μου έγινε πρόταση να μείνω!
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου τους προπονητές μου το φυσικοθεραπευτή μας και τον φροντιστή μας τον κύριο Γιώργο Χήρα για αυτήν την εξαιρετική χρονιά που μου χάρισαν καθώς και αυτόν τον απίστευτο κόσμο του Αιγάλεω που ήταν στο πλευρό μας κάθε Κυριακή και για την υποστήριξη τους με μηνύματα για τον τραυματισμό μου ! Κλείνω με αυτό το βιντεάκι με το αγαπημένο μου σύνθημα που πάει κάπως έτσι : ΑΕΕΕΕ ΑΟΟΟ ΑΙΓΑΛΕΑΡΑ Σ ΑΓΑΠΩ !!!”

Παρά την προσπάθεια μου να μην γράψω κάτι σε όλα όσα έχουν ειπωθεί και έχουν ακουστεί και προς το πρόσωπο μου τον…

Δημοσιεύτηκε από Marios Doxas στις Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2020