Η παραμονή του Δημήτρη Χουχουλή στο “τιμόνι” του Πανερυθραϊκού για ακόμα μια σεζόν δρομολογεί, όπως είναι φυσιολογικό, εξελίξεις όσον αφορά το “χτίσιμο” της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο έμπειρος τεχνικός προσανατολίζεται στο να κρατήσει αναλλοίωτη τη βάση της ομάδας που οδήγησε τους “κόκκινους” στην κατάκτηση της τέταρτης θέσης στο περσινό πρωτάθλημα του Νότιου Ομίλου της Β’ Εθνικής και γι αυτό έχρισε ως… απαραίτητη την παραμονή των δύο ηγετών.

Ο λόγος για τους Στέλιο Κοντούδη (41, 1μ83) και Τάσο Καλλιανιώτη (30, 1μ90), οι οποίοι θα αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού και την επόμενη σεζόν αφού έβαλαν την υπογραφή τους στα νέα τους συμβόλαια. Έτσι, ο πρώτος στόχος εξετελέσθη και η προσοχή στρέφεται σε μία εξίσου… σημαντική δυάδα για την αγωνιστική λειτουργία του Πανερυθραϊκού.

Πιο συγκεκριμένα, οι “κόκκινοι” έχουν σε πρώτο πλάνο τις επαφές με τους Νίκο Μακρή (34, 1μ88) και Στέφανο Σολωμό (34, 1μ98), οι οποίοι έδωσαν σημαντικές λύσεις καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Οι διοικούντες την ομάδα των Βορείων Προαστίων θα έχουν σήμερα συνάντηση με τον 34χρονο φόργουορντ/σέντερ, ενώ τις επόμενες ημέρες σειρά θα πάρει και ο 34χρονος γκαρντ.