Δοκιμασιών… συνέχεια για τον πρωτοπόρο Ηρακλή, ο οποίος καλείται να αποδείξει για ακόμα μια αγωνιστική πως αντέχει στα δύσκολα. Ο “γηραιός” αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον επικίνδυνο Φίλιππο Βέροιας, ο οποίος δεν σκέφτεται τίποτε άλλο πλην της νίκης προκειμένου να μειώσει την απόσταση που τον χωρίζει από την κορυφή.
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι και η “κόντρα” μεταξύ Ανατόλια και Ιωνικού Ν.Φ.. Αμφότερες ομάδες βρίσκονται αρκετά πίσω στη βαθμολογία και βλέπουν το μεταξύ τους παιχνίδι ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεκινήσουν την… αντεπίθεσή τους.

Την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα θα κυνηγήσει η ΜΕΝΤ, που υποδέχεται το μαχητικό Στρατώνι, ενώ το ροζ χρώμα του φύλλου αγώνος θέλουν να δουν αυτή την Κυριακή στην Κατερίνη, όπου ο τοπικός Πιερικός Αρχέλαος κοντράρεται με τον Ιωνικό Ιωνίας.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται την Τετάρτη (14/11, 19:00) με την αναμέτρηση Μεταμόρφωση Βόλου – Αίας Ευόσμου.

Το πρόγραμμα:

Κυριακή 11 Νοεμβρίου
Ανατόλια (14:00) Ανατόλια – Ιωνικός Ν.Φ. (Κατωτικίδης – Ταρενίδης Κ.)
Αγ. Θωμά (15:00) Μαρούσι – Μαχητές Δόξας Πεύκων (Διαμάντης – Δαρλαμήτσος)
ΜΕΝΤ (17:00) ΜΕΝΤ – Στρατώνι (Παπαδόπουλος Θ. – Γερακίνης)
Κατερίνη Σιδ. Σταθ. (17:00) Πιερικός Αρχέλαος – Ιωνικός Ιωνίας (Θωμόπουλος – Καλογερόπουλος Β.)
ΔΑΚ Β. Βικέλας (17:00) Φίλιππος Βέροιας – Ηρακλής (Νικολούλης – Πιτσίλκας Μαν.)

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου
Β. Παρασκευόπουλος (19:00) Μεταμόρφωση Βόλου – Αίας Ευόσμου (Ταρενίδης Στ. – Τσιαπλής)

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες): Ηρακλής 8, Αίας Ευόσμου 8, Μαχητές Δόξας Πεύκων 6, Μαρούσι 6, Αιγάλεω 6, Στρατώνι 6*, ΜΕΝΤ 6, Ιωνικός Ιωνίας 5*, Ανατόλια 5, Ιωνικός Ν.Φ. 5,  Φίλιππος Βέροιας 4*, Πιερικός Αρχέλαος 4, Μεταμόρφωση Βόλου 4*.
*Έχουν κάνει το ρεπό τους