Μπορεί κάποιοι να επιμένουν. Μπορεί ο Βαγγέλης Ζιάγκος να “απορρίπτει” το κλειστό της Ζωφριάς και να θεωρεί “μπασκετικό γήπεδο” (και έτσι είναι) το κλειστό του Αγίου Θωμά (όπως δήλωσε σε διαδικτυακό ραδιόφωνο απόψε), αλλά προς το παρόν τα μηνύματα δεν είναι ενθαρρυντικά για την ΑΕΚ, που ψάχνει εναγωνίως στέγη για την ερχόμενη περίοδο.

Το γράψαμε στο απογευματινό ρεπορτάζ. Μιλήσαμε με τον δήμο Αμαρουσίου. Πιο ψηλά δεν γινόταν να μιλήσουμε. “Υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα”, ήταν η απάντηση, που μας έδωσαν, αλλά είναι γεγονός ότι επισήμως δεν έχει ενημερωθεί η ΑΕΚ και τυπικά το θέμα παραμένει ανοικτό. Μιλήσαμε με την διοίκηση του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας. Επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει από την ΑΕΚ, αλλά χώρος και χρόνος δεν υπάρχει για να στεγάσει τα όνειρά της στην γειτονιά της.

Το κλειστό της Ριζούπολης αποτελεί μία λύση, αλλά ακόμη κι αν δεχτεί ο Απόλλων (πράγμα δύσκολο αν κρίνει κανείς από το ποδόσφαιρο), απαιτεί επιδιορθώσεις που κοστίζουν. Το κλειστό του Σπόρτιγκ και το κλειστό του Πανελληνίου… περιμένουν την ΑΕΚ (υπό προϋποθέσεις), αλλά αποτελούν γήπεδα με “συν” και “πλην”. Πάντως, οι λύσεις όλο και λιγοστεύουν…