Μπορεί οι άνθρωποι του Ψυχικού συντεταγμένα να ρίχνουν τους τόνους ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ και να τη χρίζουν “φαβορί”, αλλά γεγονός είναι ότι πρόκειται για το κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής της Β΄ Εθνικής. Ο Κώστας Αχής μίλησε στην “ΩΡΑ των σπορ” για το συναπάντημα της μοίρας του, καθώς δηλώνει οπαδός της “Ένωσης”, αλλά και αποφασισμένος να τα δώσει όλα για νίκη της ομάδας του επί της ομάδας της καρδιάς του…

Τι είπε για την πορεία του Ψυχικού: “Η ομάδα δεν φτιάχτηκε για Βήτα Εθνική. Φτιάχτηκε με σκοπό να ανέβει από την Γάμα. Στην πορεία πήραμε και τον Κολώκα όταν ανεβήκαμε, και η αλήθεια είναι ότι πήγαμε πολύ καλύτερα από ότι περιμέναμε. Αν μου έλεγες πριν δύο μήνες ότι θα ήταν ντέρμπι κορυφής το ματς με την ΑΕΚ δεν θα το πίστευα”.

Για το ενδεχόμενο ανόδου στην Α2:Όπως προανέφερα, η πορεία μας είναι καλύτερη απ’ όσο περιμέναμε στην αρχή. Δεν αγχωνόμαστε καθόλου για το ματς, για μας είναι μια γιορτή και ό,τι κι αν συμβεί την Κυριακή θα είμαστε ευχαριστημένοι. Για το Ψυχικό είναι η μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας του, όλοι οι παίκτες και οι προπονητές ανυπομονούμε. Το συζητάμε μέρες και ελπίζουμε το γήπεδο να είναι γεμάτοι και να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι”.

Για το αν είναι «ντέρμπι» η αναμέτρηση: “Φαβορί είναι η ΑΕΚ και λόγω ονόματος και λόγω ρόστερ. Εμείς βέβαια εντός έδρας έχουμε δείξει πολύ καλό πρόσωπο, έχουμε κερδίσει με διαφορές τα παιχνίδια και ελπίσουμε να έχουμε μια πολύ καλή απόδοση”.

Για τα οπαδικά του αισθήματα:Η αλήθεια είναι ότι για μένα είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας. Είμαι ΑΕΚτζής και θα ήθελα η ομάδα να βρίσκεται στην Α1. Αλλά στο Ψυχικό παίζω από μικρός και στις δύο ρες του αγώνα θα κάνω τα πάντα για να κερδίσουμε. Εύχομαι να ανέβουμε και οι δύο φέτος! Η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο από πίσω της, και πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί εκεί που της αξίζει”.