Η Χαλκίδα μπορεί να μην είχε επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς είχε ρεπό στο πρωτάθλημα του ομίλου Νότου της Β’ Εθνικής, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως επικράτησε… νηνεμία. Το αντίθετο. Στο στρατόπεδο των “μπλε” υπήρξαν… ανακατατάξεις όσον αφορά τη δομή του συλλόγου καθώς ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Δαρδανός, αποχώρησε από το πόστο του.

Ο πρώην, πλέον, “ισχυρός άνδρας” των Χαλκιδαίων πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο των νεοφώτιστων μετά από διαφωνία που υπήρξε στο Δ.Σ. αναφορικά με την παραμονή του προπονητή της ομάδας, Γιώργου Βελισσαράκου. Ο κ. Δαρδανός τάχθηκε υπέρ της αλλαγής της τεχνικής ηγεσίας του συλλόγου προκειμένου να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας, αλλά η αδιαλλαξία των υπόλοιπων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου τον οδήγησαν στην αποχώρηση. Κάτι που, όμως, ενδέχεται να αλλάξει τις επόμενες ημέρες αφού η κατάσταση έχει αρχίσει, ήδη, να αμβλύνεται.

Ο ίδιος ενημέρωσε όλους τους αθλητές της ανδρικής ομάδας πως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα τηρηθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει καθώς αποτελούσε τον βασικό χρηματοδότη των “μπλε”.