Μετά την απόκτηση του Φώτη Βασιλόπουλου, ο Εθνικός Πειραιά ανακοίνωσε ακόμα ένα μεταγραφικό… μπαμ, με την αρμάδα της Αθήνας να παρουσιάζει με κάθε επισημότητα τον Χρήστο Σιδερή -ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Α2 Ανδρών με τα χρώματα του Αμαρουσίου

Υπενθυμίζουμε πως αυτή τη χρονική στιγμή, ο Εθνικός δίνει τη δική του μάχη για παραμονή στη Β’ Εθνική -όντας στην 10η θέση μετρώντας 8 ήττες σε 12 ματς στη διάρκεια του πρώτου γύρου-, με τον έμπειρο αθλητή, που έχει λαμπρή παρουσία στις εθνικές κατηγορίες της χώρας, να του δίνει μια έξτρα ώθηση στη μάχη του 1ου ομίλου της λίγκας.

Φέτος, σε 11 εμφανίσεις (9 αγωνιστικά λεπτά) στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, ο 26χρονος «ψηλός» μέτρησε 3 πόντους, 2 ριμπάουντ αλλά και 1 τάπα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ύστερα από τη μεγάλη μεταγραφή του Φώτη Βασιλόπουλου, ανακοινώνει την απόκτηση του Χρήστου Σιδερή.

Η ομάδα μας με την απόκτηση του Έλληνα σέντερ θωρακίζει τη ρακέτα της και ενισχύεται σημαντικά στη «μάχη», που δίνει για την παραμονή της στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Χρήστος Σιδερής διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες. Φέτος, πριν τη μεταγραφή του στον Εθνικό, αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής με τη φανέλα του Αμαρουσίου.. Στο παρελθόν, ο Έλληνας σέντερ αγωνιστεί σε Πανελευσινιακό, Μεγαρίδα και XBA. Με τις δύο τελευταίες έχει πανηγυρίσει διαδοχικές ανόδους από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική Κατηγορία.