Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα ταλαντούχο παίχτη με έφεση στο σκοράρισμα, αλλά δείχνει ιδιαίτερη προσήλωση και στα αμυντικά του καθήκοντα.

Είναι 22 χρονών, έχει ύψος 2.01 Και αγωνίζεται ως guard/Forward και θα ενισχύσει σημαντικά τον Εθνικό την νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι έχει αγωνιστεί και στην Α1 με την φανέλα της Κύμης ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν για τον Χαρίλαο Τρικούπη, με τον οποίο μάλιστα κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Α2.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά:

Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Μαργέλη. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής την περσινή χρονιά φόρεσε τη φανέλα του Χαρίλαου Τρικούπη.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας έχει εμπειρία από την Α1 Εθνική Κατηγορία, καθώς αγωνίστηκε στην Basket League με τη φανέλα της Κύμης, στην οποία βρισκόταν για δύο χρόνια.
Πέρσι, ο Δημήτρης Μαργέλης πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 και την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος, που τη νέα σεζόν θα φοράω τη φανέλα του Εθνικού. Η ομάδα του Πειραιά είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία και είναι τιμή για εμένα που θα αποτελέσω μέλος της. Θα δώσω το 100% τη νέα σεζόν, ώστε να βοηθήσω κι εγώ τον Εθνικό να πετύχει τους στόχους του».

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Δημήτρη Μαργέλη. Ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής την…

Δημοσιεύτηκε από Ethnikos Piraeus BC στις Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2020