Ο Βασίλης Καραδημητρίου ήταν ένας απ’ τους μεγάλους άτυχους της σεζόν για τον Εθνικό, αφού τραυματίστηκε στη νίκη της ομάδας του μέσα στο Ληξούρι (86-73) και έχασε τις υπολειπόμενες 6 αγωνιστικές.

 

Παρ’ όλα αυτά, ακόμη και το γεγονός ότι ο Βασίλης Καραδημητρίου θα μείνει εκτός και στο ξεκίνημα της νέας σεζόν, δεν άλλαξε τη γνώμη των Πειραιωτών, οι οποίοι αποφάσισαν να διατηρήσουν τη συνεργασία τους με τον παίκτη και για την επόμενη αγωνιστική χρονιά.

 

Ο φόργουορντ της ομάδας του Πειραιά προχώρησε σε δηλώσεις μετά και τη συμφωνία του με την ομάδα, στις οποίες ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να φοράω τη φανέλα του Εθνικού. Θέλω να ευχαριστήσω την επιτροπή και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη τους, αλλά και για τη στήριξη τους στον σοβαρό τραυματισμό που είχα τη σεζόν που μας πέρασε. Λόγω του σοβαρού τραυματισμού μου δεν θα είμαι διαθέσιμος στο ξεκίνημα της σεζόν. Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος το συντομότερο δυνατόν. Και τη νέα χρονιά θα δώσω το 100% μέσα στο παρκέ, ώστε ο Εθνικός να πετύχει τους στόχους του και να κάνουμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας».