Μετά τη συμφωνία με τέσσερις παίκτες από τη σεζόν 2021-22 (Βασιλόπουλο, Καρυστινό, Παπουτσή και Καραφαντή) ο Εθνικός ανακοίνωσε σήμερα (3/6) και την πρώτη μεταγραφή του καλοκαιριού. Πρόκειται για έναν πρώην παίκτη του, τον Μάριο Βαθρακοκοίλη.

Ο 32χρονος γκαρντ (1990, 1.85μ.) έπαιξε την περασμένη χρονιά στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ με τα Ταταύλα και θα φορέσει τη φανέλα του Εθνικού για 3η φορά στην καριέρα του. Η πρώτη ήταν μάλιστα στη Β’ Εθνική τη σεζόν 2013-14.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω σπίτι μου και θα φορέσω ξανά τη φανέλα του Εθνικού. Ευχαριστώ την επιτροπή και το τεχνικό τιμ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ο Εθνικός είναι το σπίτι μου και χαίρομαι που θα παίξω ξανά γι αυτόν τον κόσμο. Από τις προηγούμενες θητείες μου έχω δεθεί με την ομάδα. Θα δώσω το 100%, ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε τους φιλάθλους μας χαρούμενους», τόνισε ο νέος παίκτης των “κυανόλευκων”.

Η ανακοίνωση:

«Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την επιστροφή του Μάριου Βαθρακοκοίλη στην ομάδα. Ο Μάριος έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο της, καθώς θα φορέσει για τρίτη φορά τη φανέλα του Εθνικού.

Ο Εθνικός συνεχίζει με γοργά και σταθερά βήματα να χτίζει το ροστερ του για τη νέα σεζόν. Η αρχή έγινε με την παραμονή του αρχηγού της ομάδας Φώτη Βασιλόπουλου και στη συνέχεια ανακοινώθηκαν οι ανανεώσεις των Καρυστινού (γκαρντ), Παπουτσή (φόργουορντ) και Καραφαντή (φόργουορντ). Ο Μάριος Βαθρακοκοίλης αποτελεί την πρώτη μεταγραφή μας και θα αποτελέσει μια έξτρα λύση στην περιφέρεια του Εθνικού μας».