Ακόμα μια προσθήκη στον Εθνικό, αυτή τη φορά για τον πάγκο του, με τον Γιώργο Λιτόπουλο να αναμένεται να είναι ο άμεσος συνεργάτης του Νάσου Χούμπαυλη την επερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα του Πειραιά ανακοίνωσε και καλωσόρισε με κάθε επισημότητα τον κόουτς Λιτόπουλο στα σπλάχνα της, με τον ικανό τεχνικό να αναμένεται να συνεργαστεί ξανά από του χρόνου με τον Χούμπαυλη.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Λιτόπουλο. Ο Έλληνας τεχνικός θα αποτελέσει τον άμεσο συνεργάτη του κόουτς Νάσου Χούμπαυλη τη νέα σεζόν.

Ο Γιώργος Λιτόπουλος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα πριν 21 χρόνια ως πρώτος προπονητής του Διαγόρα Αιγαλέου. Στη συνέχεια ακολούθησαν Αιγάλεω (παιδικό-εφηβικό), Περιστέρι (υποδομές), Δάφνη Δαφνίου (ανδρική ομάδα Β’ ΕΣΚΑ), Άμιλλα Περιστερίου (υποδομές), Ερμής Πειραιά (ανδρική ομάδα Α’ΕΣΚΑΝΑ), ΝΕΜ (ανδρική ομάδα Α’ΕΣΚΑΝΑ), Παγκράτι (ανδρική ομάδα Α2), Παγκράτι (βοηθός προπονητή του Νάσου Χούμπαυλη Β’ Εθνική), Δούκας (βοηθός προπονητή του Νάσου Χούμπαυλη Β’ Εθνική), Ηλυσιάκος (βοηθός προπονητή σε Β’ και Γ’ Εθνική).

Ο Γιώργος Λιτόπουλος δήλωσε σχετικά: “Ευχαριστώ τη διοίκηση του Εθνικού για την εμπιστοσύνη. Είναι χαρούμενος που θα είμαι μέλος του τεχνικού τιμ μιας τόσο ιστορικής ομάδας, αλλά και για το γεγονός ότι θα συνεργαστώ ξανά με τον κόουτς Νάσο Χούμπαυλη. Εύχομαι να έχουμε μια καλή μπασκετική σεζόν και να καταφέρουμε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας”.