Η Ελευθερούπολη ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο τις μεταγραφές, καθώς ανακοίνωσε ένα διπλό μεταγραφικό «μπαμ». Η ομάδα έκανε πέρσι μια μαγική σεζόν στον 4ο Ομιλο της Γ΄ Εθνικής. Πήρε τον τίτλο με 24 νίκες και μόλις 2 ήττες και ανέβηκε με πανηγυρικό τρόπο στην Β’ Εθνική. Η Ελευθερούπολη έχει μεγάλες βλέψεις και φέτος και το έδειξε αυτό, καθώς ξεκίνησε τις μεταγραφές με δυο σημαντικές προσθήκες.
Ο σύλλογος ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του 27χρονο φόργουορντ, Γιάννη Σταμπουλή και του 19χρονου ταλαντούχου παίκτη, Κώστα Λαζαρίδη (επέστρεψε στην ομάδα μετά από 1 χρόνο στην Αγία Βαρβάρα).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:
«Στην απόκτηση του Γιάννη Σταμπουλή (27χρ. F, 2,02) προχώρησε ο Γ.Σ.Ελευθερούπολης. Ο Καβαλιώτης καλαθοσφαιριστής που αγωνίστηκε πέρυσι στην Α2 με το Ηράκλειο ενώ το όνομα του έχει ακουστεί και για την Καβάλα B.C. πριν λίγες μέρες.
Ο Κώστας Λαζαρίδης μετά από 1 χρόνο όπου αγωνίστηκε στην Αγία Βαρβάρα επιστρέφει στο ρόστερ του Γ.Σ.Ε όπου αγωνίστηκε τη σεζόν 2016-2017 και ήταν πρωταθλητής με τους υπόλοιπους στην Ε.Κ.Α.Σ.Α.Μ.Α.Θ.
Ο Λαζαρίδης (19 ετών,1.97 ύψος) μαζί με τον Γιάννη Σταμπουλή (27χρ. F, 2,02) είναι οι δυο πρώτες μεταγραφές του νεοφώτιστου Γ.Σ.Ε στη Β’ Εθνική».