Ο ΓΣ Φαρσάλων συνεχίζει την μεταγραφική του αντεπίθεση και συνεχίζει την προσπάθει να θωρακίσει το ρόστερ του με σημαντικούς παίκτες που έχουν ταλέντο, αλλά έχουν και εμπειρίες και από τις μικρές κατηγορίες. Η ομάδα έψαχνε έναν καλό γκαρντ για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την γραμμή των κοντών της. Και βρήκε αυτό που αναζητούσε στο πρόσωπο του Απόστολου Αποστολίδη. Τα Φάρσαλα είχαν επαφές με τον παίκτη, συμφώνησαν σε όλα μαζί του και έτσι ο Αποστολίδης έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο ενός έτους και ο σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα πια την απόκτησή του.

Ο Απόστολος Αποστολίδης αγωνίζεται στις θέσεις “1” και “2”. Ο 26χρονος γκαρντ (1.92μ.) έχει διαγράψει ως τώρα μια πολύ σημαντική πορεία. Επαιξε στον Ηρακλή. Πήγε στον Κόροιβο Αμαλιάδας και έπαιξε μνε την ομάδα στην Basket League. Στην περασμένη αγωνιστική  περίοδο φορούσε την φανέλα του Αρκαδικού.

To ΔΣ του ΓΣ Φαρσάλων “καλωσόρισε” τον παίκτη στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα για την απόκτησή του και του ευχήθηκε καλή σεζόν με υγεία και επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.