Ακόμα ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι δίνει αυτή την Κυριακή ο Πιερικός Αρχέλαος, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Ανατόλια. Οι “μελανόλευκοι” προέρχονται από την εντός έδρας αποτυχία κόντρα στο Μαρούσι και θέλουν απέναντι στους νεοφώτιστους να πάρουν το “διπλό” προκειμένου να ρεφάρουν. Ο κόουτς Λευτέρης Χατζηκυριακίδης και ο Γιώργος Ασημάκης μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για την αναμέτρηση με το Ανατόλια, με τον πρώτο να τονίζει:

“Είναι μια δύσκολη αποστολή απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο και καλό αντίπαλο. Μέχρι στιγμής η προετοιμασία μας είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο και για μας όλα τα παιχνίδια είναι ίδια. Έχουν την ίδια σημασία. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν”, και τον Γιώργο Ασημάκη να προσθέτει:

“Προερχόμαστε από μια κακή ήττα στην έδρα μας, αλλά θέλουμε να την αφήσουμε πίσω και να έρθουμε πάλι στα νικηφόρα αποτελέσματα. Η ομάδα του Ανατόλια είναι πολύ καλή, όπως καλή ομάδα είμαστε και εμείς. Δουλεύουμε σκληρά όλη την εβδομάδα για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες του παιχνιδιού και ελπίζω έτσι σε ένα θετικό αποτέλεσμα“.