Για 4η συνεχή σεζόν θα παραμείνει στον πάγκο του Μακεδονικού, ο Δημήτρης Μύθου, καθώς συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα. Ο Μακεδονικός τα βρήκε και με τον 31χρονο φόργουορντ, Σίμο Κουντουρατζόγλου και έτσι θα παραμείνει κι αυτός στην ομάδα.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Μύθου αποτελούσε από την αρχή προτεραιότητα για τον σύλλογο. Ο Μύθου ήταν τα 3 τελευταία χρόνια στον πάγκο του Μακεδονικού και οδήγησε την ομάδα στην Β΄ Εθνική. Ο Μακεδονικός τερμάτισε 2ος φέτος στον 4ο Ομιλο της Γ’ Εθνικής με απολογισμό 22 νίκες και 4 μόνο ήττες και έτσι κέρδισε την άνοδο στην Β’ Εθνική. Σημαντική ήταν και η παραμονή του Σίμου Κουντουρατζόγλου, ο οποίος αποτέλεσε βασικό γρανάζι της μηχανής του Μακεδονικού φέτος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

«Δυναμικά στο προγραμματισμό για την Β’ Εθνική κατηγορία μπήκε ο Μακεδονικός καθώς ανανέωσε την εξαιρετική εδώ και δυόμιση χρόνια συνεργασία του με τον πολύπειρο προπονητή Δημήτρη Μύθου και για την επόμενη χρονιά.

Εκτός από τον προπονητή ανανέωσε με την ομάδα του Μακεδονικού και ένας εκ των κορυφαίων παιχτών του συλλόγου για την προηγούμενη χρονιά, ο Σίμος Κουντουρατζόγλου, οποίος σημείωσε πέρυσι συνολικά 371 πόντους με την ομάδα του Μακεδονικού στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Η διοίκηση του Μακεδονικού εύχεται καλή δύναμη και στους δύο και να πετύχουν όλους τους στόχους που έθεσαν με την ομάδα τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο».