Ο καθηγητής Κυριάκος Χήνας εξέφρασε (μέσω του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ) την ανάγκη να αξιοποιηθεί το νέο παραγοντικό δίδυμο της μπασκετικής ΑΕΚ, προκειμένου για την ΠΑΕ.

Προς το παρόν οι Αλέξης Αλεξίου και Κωνσταντίνος Κοτσάτος έχουν αυτιά και μάτια για την μπασκετική ΑΕΚ, αλλά και για την ΚΑΕ. Αφενός για την παλαιά ΚΑΕ που θέλουν να… γκρεμίσουν (με απαλλαγή της από τα χρέη), αφετέρου για τη νέα, που φιλοδοξούν σε ενάμισι χρόνο από σήμερα να κτίσουν!

Γιατί αυτή η κουβέντα τέτοια ώρα; Διότι όλες οι πηγές μας συγκλίνουν στην βεβαιότητα ότι ο νομικός Αλεξίου –με την συνεπικουρία του συναδέλφου του, επίσης μέλους της διοικούσας επιτροπής του μπάσκετ, του Γιώργου Κατσαδήμα– ξεκίνησε τις διαδικασίες εκκαθάρισης της ΚΑΕ. Για τις κινήσεις αυτές, όχι ως προς τις λεπτομέρειες, είναι ενήμερη και η πλευρά Γιάννη Φιλίππου, άρα ενήμερος είναι και ο ανενεργός μεγαλομέτοχος.

Ο Αλεξίου κινείται με απόλυτη μυστικότητα, βεβαίως, και προφανώς ο ίδιος έχει αναλάβει προσωπικά να φέρει εις πέρας την πιο δύσκολη αποστολή. Είχε δεσμευθεί άλλωστε δημόσια. Δεν επιτρέπει να διαρρεύσει το παραμικρό για τον “φόβο των Ιουδαίων”. Η διαδικασία είναι χρονοβόρος και επίπονη…