Την απόκτηση του 16χρονου(!) Θανάση Δομπρογιάννη ανακοίνωσε το Περιστέρι, δείχνοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο πως ενδιαφέρεται για το μέλλον και δε διστάζει να επενδύσει σε νέους, ταλαντούχους παίκτες.

Η ανακοίνωση:

«Ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ανακοινώνει την απόκτηση του ΘΑΝΑΣΗ ΔΟΜΠΡΟΓΙΑΝΝΗ. Ο ύψους 2.00 μ. και γεννημένος το 1999, άκρως ταλαντούχος παίκτης, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του συλλόγου, καθώς πρόκειται για ένα από τα σπουδαιότερα μπασκετικά project των τελευταίων ετών.

Η σωματική του διάπλαση και το ταλέντο του, τού δίνουν τη δυνατότητα να αγωνίζεται τόσο κοντά όσο και μακριά από το καλάθι και δεν είναι τυχαίο ότι είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών μεγάλων ομάδων. Ο Δομπρογιάννης, αγωνιζόταν στον Αστέρα Πατησίων, είναι διεθνής με την Εθνική Παίδων και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες του ελληνικού μπάσκετ για το μέλλον.

Με τη συγκεκριμένη κίνηση ο Γ.Σ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ αποδεικνύει έμπρακτα την ξεκάθαρη πρόθεση του να χτιστεί πάνω σε γερές βάσεις και να ανοίξει την πόρτα σε νέους Έλληνες παίκτες, καθώς και να επανεκκινήσει τη διαδικασία παραγωγής αθλητών, παράλληλα με την επιστροφή στα υψηλά πατώματα του ελληνικού μπάσκετ. Ο μεγαλύτερος πρεσβευτής των δυτικών προαστίων είναι ΕΔΩ! Οι πρίγκηπες της δυτικής όχθης είναι ΕΔΩ!

ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ».