Εναν «πολυβολητή» πρόσθεσε στην γραμμή των γκαρντ του ο  Τρίτωνας. Η διοίκηση του συλλόγου, που προσπαθεί να φτιάξει ένα πολύ δυνατό σύνολο που θα έχει σημαντικές και μεγάλες βλέψεις φέτος στην Β’ Εθνική συμφώνησε σε όλα έχει βάλει με τον Παναγιώτη Νικολακόπουλο. Ο 24χρονος παίκτης που παίζει στο “2” και στο “3” θεωρείται δεινός σουτέρ. Ο Νικολακόπουλος έχει περάσει από πολλές και σημαντικές ομάδες. Φόρεσε τις φανέλες του Ηλυσιακού, του Παγκρατίου, του Πανιωνίου, του Λαυρίου (έπαιξε με την ομάδα στην Α1). Πέρσι αγωνίστηκε με τον Πανελευσινιακό στην Β’ Εθνική. Εκανε ένα εξαιρετικό είχε μέσο όρο 11.3 πόντους με 55 τρίποντα σε 30 αγώνες και ήταν ο δεύτερος σκόρερ του συλλόγου της Ελευσίνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τρίτωνα για τον Παναγιωτη Νικολακόπουλο:

“Ο Παναγιώτης Νικολακόπουλος είναι η τέταρτη πινελιά στον φετινό σχεδιασμό της ομάδας μας! Ο 24χρονος γκαρντ που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στον Κόροιβο, έχει αγωνιστεί στην Α2 σε Ηλυσιακό, Παγκράτι και Πανιώνιο, ενώ το Λαύριο έχει αποτελέσει τον σταθμό του στην Α1. Πέρυσι στη Β’ Εθνικής φορούσε
τη φανέλα του Πανελευσινιακού, ενώ φέτος θα αποτελέσει ακόμα ένα «όπλο» στην «φαρέτρα» της ομάδας μας. Καλωσήρθες Τάκη”!