Την απόκτηση του Θάνου Καράμπελα που πέρσι αγωνιζόταν στον Έσπερο Καλλιθέας αλλά και του Κωνσταντίνου Μαύρου από τον Χολαργό ανακοίνωσε για τη νέα σεζόν ο Πανελευσινιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Καράμπελα:

«Η διοίκηση του Πανελευσινιακού ανακοινώνει την απόκτηση του Θάνου Καράμπελα.
Ο νεαρός γκαρντ τόνισε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Πανελευσινιακό. Ήρθα με όρεξη και κίνητρο να πετύχω και να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει επίπεδο, συμβάλλοντας παράλληλα στην επίτευξη των στόχων της».

Επίσης, πρόσθεσε: «δεν χρειάζεται να λέμε πολλά λόγια. Όλα θα φανούν στον αγωνιστικό χώρο. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να παλέψω για το σύλλογο, δικαιώνοντας τον προπονητή μου για την επιλογή του».

Ο Θάνος είναι γεννημένος την 29η Οκτωβρίου του 1996 και έχει ύψος 1.85μ. Πέρσι ήταν παίκτης του Εσπέρου Καλλιθέας, ενώ στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Κηφισιάς, αλλά και στην Νίκη Αμαρουσίου, με την οποία μάλιστα έκανε και τα πρώτα του μπασκετικά βήματα σε επίπεδο ανδρών».

Η ανακοίνωση για τον Μαύρο:

«Η διοίκηση του Πανελευσινιακού καλωσορίζει στην οικογένειά της, τον Κωνσταντίνο Μαύρο.
Ο Κώστας είναι γεννημένος στις 22 Φλεβάρη του 1995 και έχεις ύψος 2.04μ. Ξεκίνησε να… παιδεύει την πορτοκαλί θεά στον ΓΣ Αμαρουσίου, ενώ σε ηλικία 14αρων ετών εντάχθηκε στο δυναμικό της Νίκης Αμαρουσίου.

Πέρσι αγωνίστηκε στην ομάδα του Χολαργού, ενώ τη σεζόν 2016-17 φορούσε τα χρώματα του Κορωπίου».