Ο Εθνικός Πειραιά συνεχίζει να ενισχύεται σημαντικά και να “χτίζει” το ρόστερ του για τη νέα σεζόν που θα τον βρει ξανά στη Β’ Εθνική κατηγορία, αποκτώντας τον Αλέξανδρο Μήτσιαλο.

Ο Μήτσιαλος είναι 26 ετών και διαθέτει πλούσιο βιογραφικό από εθνικές κατηγορίες, έχοντας μάλιστα πρωταγωνιστήσει με κάποιες ομάδες που έχει αγωνιστεί σε αυτές τα τελευταία χρόνια. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί στις εξής ομάδες: Δούκας (Β’ Εθνική), Παγκράτι (Α2), Ηρακλής (Α2),  Ίκαρος Καλλιθέας (Α1), Πρωτέας Βούλας (Β’ Εθνική)

Πλέον, μετά και από μία εξαιρετική χρονιά στη Β’ Εθνική κατηγορία με τη φανέλα του Πρωτέα Βούλας, ο Μήτσιαλος θεωρείται παίκτης του Εθνικού Πειραιά, εφόσον ανακοινώθηκε και επίσημα από τον ιστορικό αυτόν σύλλογο.

Δείτε τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Μήτσιαλου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον Εθνικό. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξει μία πολύ καλή συνεργασία τόσο με τον σύλλογο, όσο και με το προπονητικό τιμ. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για την εμπιστοσύνη, ειδικά σε μία δύσκολη χρονιά για όλους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να πετύχουμε ότι καλύτερο για την ομάδα.

Ο Εθνικός είναι ένα από τα ιστορικότερα σωματεία στην Ελλάδα και διαθέτει ηχηρό όνομα στον χώρο του μπάσκετ. Η ομάδα έχει πολλές επιτυχίες στο παλμαρέ της και εύχομαι να συνεχίσουμε σ΄αυτήν την πορεία. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους νέους μου συμπαίκτες και στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα, να πάει όσο πιο ψηλά μπορεί»

Δείτε την ανακοίνωση του Εθνικού Πειραιά:

“H Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Μήτσιαλο. Ο 26χρονος καλαθοσφαιριστής προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Πρωτέα Βούλας στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας διαθέτει πλούσια εμπειρία από τις Εθνικές Κατηγορίες. Ο Μήτσιαλος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Δούκα (Β΄Εθνική), Παγκράτι (Α2 και Β΄Εθνική), Ηρακλής (Α2 Εθνική), ενώ έχει παίξει και στην πρώτη κατηγορία με τη φανέλα του Ίκαρου Καλλιθέας. Παράλληλα, ήταν μέλος όλων των μικρών Εθνικών Ομάδων”.

Δείτε την εν λόγω δημοσίευση: