Ο Άρης Νικαίας λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών του υποχρεώσεων, προχώρησε στην απόκτηση του Μιχάλη Φρουσκλιά εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής

Ο Φρουσκλιάς είναι 31 ετών, έχει ύψος 1,97 και καλύπτει τις θέσεις τόσο του γκαρντ, όσο και του φόργουορντ. Στο παρελθόν είχε ξεκινήσει στις υποδομές της ομάδας της Νίκης Βόλου. Έχει πάρει μέρος στην Εθνική Εφήβων το 2005 στο πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου, ενώ διαθέτει και παραστάσεις από τα “σαλόνια” της Α1 με την Ολύμπια Λάρισας.

Ο πολύπειρος αθλητής προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και θα προσπαθήσει να βρει τα πατήματά του με την ομάδα του coach Καράμπελα έτσι ώστε να προσφέρει τις “υπηρεσίες” του στον Άρη Νικαίας.

Δείτε την ανακοίνωση του Άρη Νικαίας:

«Ο Μιχάλης Φρουσκλιάς στον Άρη”
Με έναν εξαιρετικό αθλητή έκλεισε τη μεταγραφική της ενίσχυση η ανδρική μας ομάδα αφού πρόσθεσε τον Μιχάλη Φρουσκλιά στο ρόστερ της.
Ο guard / forward έχει ύψος 1,97 και ξεκίνησε από τις υποδομές της Νίκης Βόλου. Έχει συμμετάσχει με την Εθνική Έφηβων το 2005, στο Πανευρωπαϊκό του Βελιγραδίου και έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στις εθνικές κατηγορίες όπως και στην Α1 Εθνική κατηγορία με την ομάδα της Ολύμπια Λάρισας.
Ο έμπειρος guard επιστρέφει στη δράση μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό που είχε τη περασμένη σεζόν (ρήξη πρόσθιου χιαστού) και είναι έτοιμος να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα μας να επιτύχει τους στόχους της.
“Μιχάλη καλώς ήρθες, σιδερένιος και καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία”

Πρώτο φιλικό τεστ για τους άνδρες”
Το πρώτο του φιλικό τεστ, εν όψει της συμμετοχής του στο νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έδωσε το ανδρικό τμήμα του συλλόγου μας, το Σάββατο 05 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του Ψυχικού, απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Όπως επιτάσσει η εποχή τηρήθηκαν όλα τα τα προβλεπόμενα μέτρα βάση των υγειονομικών πρωτοκόλλων της γενικής γραμματείας αθλητισμού.
“Ευχαριστούμε πολύ τη διοίκηση της Α. Ε. Ψυχικού για τη φιλοξενία και της ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες».

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του συλλόγου:

“Ο Μιχάλης Φρουσκλιάς στον Άρη” Με έναν εξαιρετικό αθλητή έκλεισε τη μεταγραφική της ενίσχυση η ανδρική μας ομάδα αφού…

Δημοσιεύτηκε από Aris Nikeas Basketball Academy στις Σάββατο, 5 Σεπτεμβρίου 2020