Τρομερή δουλειά δείχνει να γίνεται στη Νίκαια, όπου ο Νίκος Οικονόμου είχε βαλθεί να αποδείξει την φετινή σεζόν, αυτό που όλοι μας διαπιστώσαμε την περσινή σεζόν, όταν βρέθηκε στην Λιβαδειά, ότι αρχίζει και ωριμάζει προπονητικά.

Και μπορεί οι κακόβουλοι να έλεγαν ότι πέρυσι είχε δώσει τα κλειδιά στον Γιάννη Γκαγκαλούδη, έχοντας το κεφάλι του ήσυχο, αλλά μόνο εύκολο δεν ήταν για μια ομάδα να κάνει μόλις μια ήττα σε ένα ολόκληρο γύρο, και όντας νεοφώτιστη να πλησιάσει μια ανάσα από την άνοδο στην Α1. Ωστόσο, την φετινή περίοδο, ο ίδιος δίνει μεγάλες απαντήσεις, έχοντας δημιουργήσει την δική του ομάδα, και έχοντας και εκτός τον μεγάλο του επιθετικό όπλο, τον Σάκη Γεωργοπαδάκο λόγω τραυματισμού.

Ο 42χρονος τεχνικός οδηγεί την ομάδα της γειτονιάς του, τον Ιωνικό, σε μια ξέφρενη πορεία, έχοντας 8 νίκες σε 9 παιχνίδια, βγάζοντας σε κάθε παιχνίδι νέους πρωταγωνιστές, με τον Τάσο Μούκα να εντυπωσιάζει στην μεγάλη νίκη στο Κορωπί, έχοντας 23 πόντους με 7 τρίποντα. Η κίνηση ματ που έκανε ο Έλληνας τεχνικός ήταν να φέρει στην ομάδα του τον Γιάννη Ντιμπ, ένα εξαιρετικό πλέι μέικερ, και έχοντας τους έμπειρους Βεσκούκη, Κούτουλα, Λυκογιάννη και Τασιόπουλο να χτίσει, και να έχει δημιουργήσει μια ομάδα που ονειρεύεται την επιστροφή της στην Α2 Εθνική κατηγορία, ενώ και ο πάντα πιστός κόσμος της, είναι δίπλα της, αποτελώντας μια ανεξάντλητη πηγή δύναμης.