Φινάλε στη μεταγραφική του ενίσχυση με άκρως εντυπωσιακό τρόπο έβαλε ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Νίκου Ορφανού. Οι νεοφώτιστοι θέλουν να πρωταγωνιστήσουν τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα του βόρειου ομίλου της Β’ Εθνικής και φρόντισαν με την προσθήκη του 30χρονου πλεϊμέικερ να καταδείξουν πως στόχος τους αποτελεί… η κορυφή.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των “κόκκινων” έχει πολυετή εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες καθώς έχει αγωνιστεί σε Άρη, ΑΕΛ, Πανόραμα, Κεραυνό Αιγίου, Ολυμπιάδα Πατρών, Κόροιβο, ενώ την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα του ΟΦΗ μετρώντας κατά μέσο όρο 4.2 πόντους στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο Φίλιππος Βέροιας ολοκληρώνει τις μεταγραφικές του κινήσεις με την απόκτηση του Νίκου Ορφανού. Ο έμπειρος παίχτης, μετά από συνάντηση που είχε σήμερα (8/10/2012) με τον πρόεδρο του τμήματος μπάσκετ Γιώργο Τραπεζανλίδη, υπέγραψε συμβόλαιο για 1 χρόνο.

Ο Νίκος Ορφανός έχει ύψος 1.90 και γεννήθηκε 19/04/1982. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη (2001-2006) ενώ συνέχισε στις ομάδες ΑΕΛ Λάρισας, Πανόραμα Θεσσαλονίκης, Κεραυνός Αιγίου, Ολυμπιάδα και Κόροιβος Αμαλιάδας ενώ πέρυσι αγωνιζόταν στην Α2 με την ομάδα του ΟΦΗ.

Παίζει στις θέσεις 1 και 2, με προτίμηση αυτή του γκαρντ”.