Την απόκτηση του Δημήτρη Γράβα (19, 2.02) από την Α.Ε.Λ. προχώρησε το Στρατώνι, το οποίο σιγά – σιγά κλείνει όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Η ομάδα της Χαλκιδικής προσέθεσε στο δυναμικό της έναν πολλά υποσχόμενο παίκτη, ο οποίος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Άρη, ενώ έχει εμπειρία από τις εθνικές κατηγορίες καθώς πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αμπελώνα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Μετά και την προσθήκη του 19χρονου φόργουορντ, ο Δημήτρης Μύθου στρέφει την προσοχή του στις περιπτώσεις των Κουντουρατζόγλου και Μπούλια, οι οποίες παραμένουν σε εκκρεμότητα, ενώ θεωρείται δεδομένο πως θα προβεί σε ακόμα μία μεταγραφή που θα αφορά παίκτη κάτω των 22 ετών.

Εξάλλου, η διοίκηση του Στρατωνίου εξέδωσε αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση για τον Θανάση Τιλλ, ο οποίος από τη νέα σεζόν θα φορά τη φανέλα του Ερμή Λαγκαδά στο πρωτάθλημα της Α2.

Η σχετική ανακοίνωση:

“Ο Σ.Α. Στρατωνίου θέλει να ευχαριστήσει για την τετραετή προσφορά του στην ομάδα τον Θανάση Τιλλ. Φίλε Θανάση να ξέρεις ότι όσο μεγάλη είναι η στενοχώρια μας για την αποχώρηση σου από την ομάδα, τόσο μεγάλες είναι και οι ευχές μας για μια καλή αγωνιστική περίοδο στην νέα σου ομάδα και ότι η “πόρτα” μας θα είναι πάντα ανοικτή για την επιστροφή σου“.