Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο μεταγραφικό παζάρι ο ΓΣ Λάρισας καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον 20χρονο πάουερ φόργουορντ, Κωνσταντίνο Κουσιάντζα, που την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Β’ Εθνική με τους Τιτάνες Παλαμά.

Αναλυτικά:

Ο Γ.Σ.Λ. 1928 ανακοινώνει την μεταγραφή του Κουσιάντζα Κωνσταντίνου, ο οποίος είναι γεννημένος 9 Ιανουαρίου 1995 και έχει ύψος 2.08, από τους Τιτάνες Παλαμά.Ο Καρδιτσιώτης καλαθοσφαιριστής είναι επένδυση για τον Γυμναστικό για τη φετινή χρονιά αλλά και το μέλλον. Οι σημαντικότερες διακρίσεις του ήταν:Το 2009-2010 αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδος Παμπάιδων στο πρωτάθλημα under 15, ενώ το 2010-2011 ήταν διεθνής τιμώντας τα γαλανόλευκα χρώματα της Εθνικής Ομάδας Παίδων. Επιπλέον την ίδια χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής στους σχολικούς αγώνες με τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη. 
Tο 2011-2012, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο εφηβικό πρωτάθλημα και την επόμενη χρονιά αναδείχθηκε πρωταθλητής στο σχολικό πρωτάθλημα με τα Εκπαιδευτήρια Μαντουλίδη.Το 2014 έκανε το μεγάλο άλμα στην Β’ Εθνική για λογαριασμό των Γ.Σ. Τιτάνων Παλαμά και επιπλέον κλήθηκε από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα Νέων -Ανδρών παίρνοντας μέρος στην προετοιμασία αυτού, στην Ιταλία.

Από πλευράς του ο παίκτης δήλωσε:

“ Ευχαριστώ πολύ τον Γυμναστικό για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ για λογαριασμό του. Είναι πολύ μεγάλη μου τιμή να αγωνιστώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο με αυτήν την ιστορία και υπόσχομαι να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Εύχομαι να καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς να επιτύχουμε τους στόχους τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο ”.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ.Λ.1928, κ. Κατέρης Ιωάννης δήλωσε:

“ Καλωσορίζουμε τον Κώστα στην οικογένεια του Γυμναστικού και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Είναι μεγάλη μας χαρά η προσθήκη αυτού του καλαθοσφαιριστή στην ομάδα μας, αποτελώντας μια επένδυση αφού είναι ένας νεαρός αθλητής με πολλές προοπτικές. Εμείς εξακολουθούμε να τηρούμε το πλάνο μας προσεγγίζοντας έμπειρους μπασκετμπολίστες που μπορούν να στελεχώσουν το ρόστερ αλλά και νεαρούς αθλητές που έχουν αποδείξει την αξία τους μέσω των Εθνικών Ομάδων μας “