Σε μια διπλή μεταγραφική κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον προχώρησε ο Ερμής Αγιάς, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Θανάση και του Βασίλη Φαρμάκη. 

Οι Λαρισαίοι σχεδιάζουν τα πλάνα τους ενόψει της νέας σεζόν που θα τους βρει στη Β’ Εθνική, ωστόσο ενδιαφέρονται και για το πιο μακρινό μέλλον. Έτσι, λοιπόν, απέκτησαν τον Θανάση και τον Βασίλη Φαρμάκη, δύο νεαρούς αθλητές, οι οποίοι μέχρι πρότινος αγωνίζονταν στα εφηβικά τμήματα του Κεραυνού Λάρισας.

Με ανακοίνωσή τους, οι διοικούντες τον Ερμή Αγιάς ευχαρίστησαν αυτούς του Κεραυνού για τη συνεργασία τους, όπως επίσης τους γονείς των παιδιών.

Η ανακοίνωση: «Ο Ερμής Αγιάς ανακοινώνει την απόκτηση των νεαρών καλαθοσφαιριστών Αθανασίου και Βασιλείου Φαρμάκη. Οι δύο Έφηβοι, που την προηγούμενη χρονιά αγωνίστηκαν στον Κεραυνό Λάρισας, είναι από τους πλέον ελπιδοφόρους αθλητές της Λάρισας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τόσο τη διοίκηση του Κεραυνού όσο και τους γονείς των παικτών για τη συνεισφορά τους, ώστε να γίνουν οι μεταγραφές. Τους καλωσορίζουμε στην ομάδα και τους ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες».