Ο Έσπερος ΑΟΠΑ έσπασε το ρόδι στη Β’ Εθνική το Σάββατο καθώς στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος επικράτησε εντός έδρας του Αμύντα Δάφνης με 70-65. Οι Πατρινοί πανηγύρισαν την πρώτη νίκη της φετινής σεζόν κυρίως επειδή παρουσιάστηκαν καλά διαβασμένοι και παίζοντας καλή άμυνα περιόρισαν σημαντικά τα ατού των “πορτοκαλί”.

Ο κόουτς Μάκης Γιατράς μιλώντας για την επικράτηση της ομάδας του ξεκάθαρισε πως “όλα ξεκίνησαν από την άμυνα. Μπήκαμε αγχωμένοι στην α’ περίοδο, αλλά βρήκαμε δύναμη μέσα από την άμυνα και λειτουργήσαμε καλύτερα στην επίθεση. Νικήσαμε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Αμύντας και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια“, για να συνεχίσει λέγοντας:

“Όμως απλώς κάναμε μια νίκη, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και καθημερινά στην προπόνηση να βελτιωνόμαστε. Άλλωστε ό,τι κάνεις στην προπόνηση θα κάνεις και στα παιχνίδια. Εγώ εκτός από την νίκη με τον Αμύντα είμαι ικανοποιημένος και από τα νέα παιδιά της ομάδας μας, που πέρυσι στην Γ’ Εθνική δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, όμως φέτος μας βοηθούν και δείχνουν ότι μπορούν να σταθούν και να μας δώσουν λύσεις. Περιμένουμε πλέον να επιστρέψει και ο Βασίλης Γιαννικόπουλος, που είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς και μπορεί να δώσει σημαντική βοήθεια”.

Πλέον, οι νεοφώτιστοι καλούνται να ξεκινήσουν νικηφόρο σερί αρχής γενομένης από την εκτός έδρας δοκιμασία με τη Νήαρ Ηστ προκειμένου να απομακρυνθούν από τη ζώνη του υποβιβασμού και να μπουν στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την άνοδο στην Α2 κατηγορία.